Blog

BLOG

Suvi & Adel hääpotretit

Suvin ja Adelin häitä juhlittiin jo vuosi sitten Floridassa, mutta hääpotreteista ei tullut ihan omannäköisiä. Olin niin iloinen kun Suvi pyysi minua kuvaamaan heidän uudet hääpotretit. Suunnittelimme huolella kuvauspaikkoja ja kävimme läpi kuvaustoiveita ja tyyliä. Olikin ihanaa kuulla että lopputuloksesta tuli juuri heidän näköistä, boheemin luonnonläheistä!

Read More

Jasmin & Miikka parikuvaus ilta-auringossa

Oi oi, kunpa saisi aina kuvata ilta-auringossa! Tämä kuvaus onnistuttiin ajoittamaan auringonlaskun tuntumaan ja ilta oli vielä lämmin ja tyyni, ja Jasmin ja Miikka mitä suloisimmat kuvattavat!

Upea seppele ja kimppu ovat Kukkakauppa Florannasta http://floranna.fi/ ja meikin ja hiukset teki Stephanie Korhonen https://www.instagram.com/stephaniekorhonen/

 

Read More

Hetkiä tyttären kanssa

Olipa ihana kuvailla aurinkoista Saniaa ja Elinaa heidän kotonaan, luonnonvalossa. Kuvaus sujui niin rennosti ja leppoisasti sängyssä loikoillen. Sain tallennettua luonnollisia ja herkkiä äidin ja tyttären välisiä hetkiä. Ja miten mahtavia virneitä Sanialla onkaan postauksen lopussa! Perhekuvausta parhaimmillaan 🙂

 

Read More

Hääpaikan koristelu ideoita

Tässä muutamia vinkkejä häitään suunnitteleville hääpaikan koristeluun. Ajattelin jakaa teille kauneimpia pöytäkoristeita ja maukkaimpia karkkibuffetteja mitä olen nähnyt ja maistanut 🙂

Luonnonkukat, kynttilät ja valonauhat katossa luovat kyllä ihanan ja lämpimän tunnelman, oli sitten kesä tai talvi. Hääkuvaajana huomioni kiinnittyy kauniisiin yksityiskohtiin ja yritän tallentaa aivan kaiken muistoksi hääpäivästänne.

 Read More

Vuoden 2016 parhaat hääkuvat

Yritän koota tähän koosteen vuoden 2016 hääkuvasuosikeistani, se tulee olemaan vaikeaa… kuvasin niin monta upeaa paria ja hääjuhlaa, bohotyyliä! Kuvausvuoden ehdottomia kohokohtia oli kuvata Italian ja Espanjan upeissa maisemissa.

On ilo olla valokuvaaja Helsingissä, kuvauspaikkoja mahdollisuuksia on niin paljon ja erilaisia miljöitä löytyy lähialueilta loputtomasti. Keskustan upeat vanhat rakennukset, sekä talojen sisäpihat, Suomenlinna, puistot ja metsät lähialueilta.. olen aina innoissani kun löydän uusia kiinnostavia kuvausapaikkoja missä en ole ennen käynyt. Viime kesän uusia tuttavuuksia ja ihastuksia olivat Träskändän kartanopuisto ja vanha tammimetsikkö Espoonkartanon vieressä. Innolla odotan jo vuoden 2017 hääsesonkia, minne pääsen seikkailemaan 🙂

 

 

Read More

Taina & Jemi – Hääpotretit syksyisessä metsässä

Jokainen hääkuvaus kuten parikin on uniikki ja ainutlaatuinen.  Siksi mielelläni kuuntelen asiakkaiden toiveita siitä millaiset olisivat heidän näköisensä hääpotretit, ja silloin lopputuloskin on paras mahdollinen. Kuvauspaikka vaikuttaa hyvin paljon kuvien tunnelmaan. Mahdollisuuksia on niin monia; metsää, puistoa, niittyä, kaupunkimaisemaa, kartanomiljöötä, upeita vanhoja rakennuksia Helsingin keskustassa tai vaikka hylättyjä teollisuusrakennuksia. Moni muukin asia vaikuttaa paljon lopputulokseen kuten sää, päivän valo ja kellonaika, ja kuvattavien oma fiilis ja se sanaton viestintä mitä tapahtuu kuvaajan ja kuvattavien välillä. Uusia ideoitakin tulee mieleen kesken kuvauksen jatkuvasti ja lopputulos voi olla aivan erilainen mitä näin silmissäni. Mutta kaikki tämä tekeekin jokaisesta kuvaussessiosta niin mielenkiintoisen ja ainutkertaisen. Tainan ja Jemin toiveen oli kuvat syksyisessä metsässä, ruskakin oli juuri parhaimmillaan lokakuun alussa. Näistä tulikin yksiä suosikikuviani tältä vuodelta!

Read More

Häät Soutustadionilla

Muistatteko elokuulta yhden todella sateisen ja myrskyisen lauantaipäivän? Se oli Vilman ja Wiltsun upea hääpäivä.  Koko Suomen hääkuvaajat katselivat kauhuissaan säätiedotteita..itsekin olin suunnitellut hääpotrettien kuvausta luonnossa ja heidän vihkiseremonia oli tarkoitus pitää meren rannalla. Huoli oli onneksi turha, vihkiseremonia onnistui suunnitellusti Soutustadionin katetussa katsomossa ja nuo siellä kuvatut hääpotretit ovat ihan suosikkikuviani tältä kesältä! Tuon päivän valo oli niin kaunista ja pehmeää.. toivonkin aina pilviä hetkeksi auringon eteen  kuvaussession ajaksi, vaikka häihin muuten aurinkoista päivää. Vilman ja Wiltsun hääpäivästä kuvasin vihkiseremonian sekä potretit ja hetken hääjuhlan alkua.

Read More

Giulia & Davide

Minulla oli kunnia tallentaa tämän ihastuttavan parin häät Italiassa, San Felice de Circeon kylässä. Nämä kaksi vihittiin upean metsän keskellä kansallispuistossa ja hääjuhla vietettiin ravintolassa järven rannalla. Romanttiset häät huipentuivat kauniiseen hetkeen kun sulhanen lauloi morsiamelleen läheisellä meren rannalla auringonlaskussa..

Read More

Hääkuvausta 70-luvun henkeen

Joulukuisen päivän viileässä viimassa kuvailtiin Saanan ja Patrikin kanssa  Sinebrychoffin puistossa jotain ihanan erilaista. Heidän häänsä olivat ja menivät jo mutta hääpuvut vedettiin päälle ja lähdettiin toteuttamaan ideoita 70-luvun henkisistä jyrkistä ja yksinkertaisista kuvista. Toinen kuvauspaikka oli ravintola Seahorse sekä muutama kuva otettiin myös Sinebrychoffin taidemuseossa. Minusta kuvista tuli juuri heidän tyylisiä ja näköisiä!

Read More