Brändi- ja yrityskuvaus

Kuvat ovat ensikosketus asiakkaaseen. Yrityksesi henkilökunnasta, tiloista sekä eri tapahtumista otetut laadukkaat valokuvat kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä muissa markkinointimateriaaleissa erottuvat edukseen ja antavat kasvot yrityksellenne. Omat kuvat välittävät asiakkaillenne avoimuutta, luotettavuutta ja vahvistavat brändiä. Mikä parasta sinulla ja tiimilläsi on mahdollisuus välittää juuri se juttu, mikä tekee teistä ‘me’!
Brändikuvauksen suunnittelemme yhdessä. Palveluihin kuuluvat: yritys-, tuote-, tila- sisustus-, henkilö-, mallisto,- ja tapahtumakuvaus. 
Oletko myymässä tai välittämässä asuntoa? Saat minulta myyvät ja erottuvat asunto-, kiinteistö-, ja miljöökuvat. Bonuksena mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä kohteille Instagram-tilini kautta, jolla on yli 2000 seuraajaa.
Otan myös muoto- ja potrettikuvat jokaisesta kauniista, rohkeasta ja ihanasta, joka haluaa rakentaa vahvan henkilöbrändin omaa alkavaa yritystä varten, tai muuten vain juhlistaa rakkautta elämään ja kauneuteen.
Tutustu hinnastoon ja kerro, miten voin auttaa!